Tegelwerk dak

Dakgrind en tegelwerk platdak

Tegelwerk op platte daken en dakterrassen

Als je op zoek bent naar manieren om je platte dak te verfraaien en tegelijkertijd de levensduur van je dak te verlengen, dan kan het laten leggen van tegels op je platte dak een uitstekende optie zijn. Het is niet alleen een duurzame oplossing, maar het kan ook een esthetische toevoeging zijn aan je woning. Op grote grinddaken biedt het tegelwerk ook een uitkomst bij onderhoudswerkzaamheden. De tegels bieden de mogelijkheid om eenvoudig bij installaties te komen zoals airco-units en zonnepanelen.

We brengen diverse soorten tegels aan op daken, balkons en dakterrassen. Zo kun je kiezen uit:

  • Isolerende daktegels
  • Houten tegels
  • Rubberen daktegels
  • Betontegels

Het voordeel van houten daktegels is dat deze in de zon minder warm worden en daardoor meer geschikt zijn voor dakterrassen en daktuinen. De betontegels zijn zwaarder dus meer geschikt voor het aanleggen van looppaden op grote grinddaken.

 

Offerte aanvragen betegeling

Wil je meer informatie over tegelwerk op platte daken? Of wil je graag vrijblijvend een prijsopgave voor betegeling? Vraag dan een offerte aan.

Offerte aanvragen
Nieuw dakgrind op dak

Daktegels laten leggen door Kooiker Daktoppers

Kooiker Daktoppers is gespecialiseerd in diverse soorten tegelwerk. Wij kunnen de meest uiteenlopende dakbestratingen voor je aanleggen. Of het nu gaat om alleen het aanleggen van daktegels of om een combinatie van tegelwerk en bijvoorbeeld groendaken. Wij werken op daken, balkons, dakterrassen en galerijen.

Volgende
Vorige
Aanleg tegels plat dak
Aanleg tegelwerk dak
Tegelwerk en grind kubelen plat dak

Voordelen van tegels op platte daken

Een van de voordelen van het laten leggen van tegels op je platte dak is dat het je dak beschermt tegen weersinvloeden en het verlengt de levensduur van je dak. Tegels bieden namelijk een beschermende laag tegen regen, wind en zon, waardoor je dak langer meegaat en minder onderhoud nodig heeft. Daarnaast kunnen tegels op platte daken ook helpen bij het verminderen van de energiekosten. Tegels hebben namelijk een isolerende werking, waardoor je minder warmte verliest in de winter en minder warmte opneemt in de zomer. Dit kan resulteren in lagere energierekeningen.