Sedumdak verwijderen

Te verwijderen oud daksedum plat dak

Sedumdaken verwijderen

Gemeenten stimuleren de aanleg van sedumdaken. Dat betekent direct dat steeds meer platte (schuine) daken bedekt zijn met sedum (dakgroen). Heel mooi natuurlijk. Maar wat als er onverhoopt onderhoud gepleegd moet worden aan het dak in verband met lekkage of het aanbrengen van zonnepanelen? Dan blijkt dit nog een behoorlijke klus te zijn. Hoe haal je een sedum er snel en netjes af? Sedumdaken verwijderen kan eenvoudig door middel van zuigtechniek. Wij zuigen efficiënt en snel het dakgroen van daken en voeren dit direct voor je af.

Wat te doen bij moeilijk bereikbare sedumdaken?

Daken zijn in de regel lastig bereikbare plekken. Het werken op hoogte is niet altijd gemakkelijk. Voor het verwijderen van sedumdaken maken wij gebruik van moderne zuigwagens. Deze vrachtwagens zijn uitgerust met een zuiginstallatie waarmee we met hoge zuigkracht het sedum opzuigen. Het zuigen op hoogte is door de lange zuigslangen geen enkel probleem. Zo kunnen we over grote afstand materiaal, zoals grind, zand, substraat en sedum zuigen. We maken geen gebruik van scherpe materialen. Het dak blijft dus onbeschadigd. Kooiker Daktoppers heeft meer dan 15 jaar ervaring in het verwijderen van materialen door middel van deze zuigtechniek.

Te verwijderen daksedum

De specialiteiten van Kooiker Daktoppers

  • Dakgrind / sedum dakbedekking zuigen op grote afstand, tot 100 meter
  • Zuigen en verwijderen van sedum dakbedekking en complete daktuinen
  • Zuigen en blazen op grote hoogte

Meer informatie ontvangen over het verwijderen van sedumdaken? Neem dan contact op.

Volgende
Vorige
Te verwijderen oud daksedum plat dak
Onderhoudswerkzaamheden platdak met sedum
Te verwijderen daksedum
Losmaken en verwijderen sedumdak
Sedumdak verwijderen met zuigtechniek
Verwijderen van daksedum
Losmaken oud daksedum
Oud sedumdak verwijderen
Sedum op plat dak
Leeg sedumdak
Schoon plat dak vrij van sedum

Sedumdaken verwijderen bij woonhuizen en bedrijven

Kooiker Daktoppers werkt zowel voor bedrijven als voor particulieren. Ons wagenpark telt ruim 20 zuig-blaascombinaties, dus er is altijd wel een auto in de buurt om bij je een sedumdak te verwijderen. Wij werken in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Wil je een sedumdak op een professionele en effectieve wijze laten verwijderen? Neem dan nu contact met ons op.

Geavanceerde zuigtechniek

Het zuigen van onder andere grind is een vak apart: het vak dat Kooiker Daktoppers al ruim 15 jaar beheerst. Wij verwerken alle soorten dakgrind, zand en sedummateriaal. Dit doen wij met speciale vacuümwagens, die uitgerust zijn met de modernste apparatuur. Hierdoor kunnen we projecten efficiënt uitvoeren, zelfs op plekken die moeilijk bereikbaar zijn. We verwijderen ieder sedumdak met gemak.

Spreek direct met een van onze daktuinspecialisten

Voor vragen of voor het aanvragen van een offerte kunt je een offerteaanvraag doen of ons direct bellen op 0522-464750 (op werkdagen van 08.00-17.00 uur). Een van onze daktuinspecialisten zal dan samen met je de situatie per telefoon opnemen. Je ontvangt van ons een duidelijke offerte ontvangt. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Offerte aanvragen

Wilt je meer informatie of precies weten wat het kost om een sedumdak compleet te laten verwijderen? Vraag dan nu een offerte bij ons aan. Het is handig dat je in je offerteaanvraag bij ‘bericht’ zo zorgvuldig mogelijk aangeeft hoe de precieze situatie is.

Contact opnemen