Dakgrind afzuigen en afvoeren

Kooiker daktoppers specialist in dakgrind

Heb je een plat dak dat aan vervanging toe is, gerenoveerd of gerepareerd moet worden? Of wil je zonnepanelen aan laten leggen? Dan zal het dakgrind verwijderd moet worden om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren. Kooiker Daktoppers kan snel en efficiënt dakgrind afzuigen en afvoeren door middel van zuigtechniek. Met deze techniek zuigen we met geavanceerde, krachtige zuigwagen eenvoudig het grind van daken. Ook het zuigen op grote hoogte en over afstanden van ca. 100 meter is geen probleem.

Voordelen van dakgrind afzuigen en afvoeren

Inzetten van dakgrind zuigen en afvoeren

De zuigtechniek bij het verwijderen (afzuigen) van dakgrind wordt veel ingezet bij grote projecten.
Kooiker Daktoppers wordt onder andere gevraagd bij:

Offerte aanvragen

Wil je je dak grindvrij laten maken? Laat snel en efficiënt dakgrind afzuigen en afvoeren door Kooiker Daktoppers. Direct en geheel vrijblijvend een scherpe offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend offerte aanvragen

De voordelen van Kooiker Daktoppers

  • Goed onderhouden materiaal
  • Ervaren en zeer kundige medewerkers
  • Scherpe tarieven
  • Jarenlange ervaring
  • Snelle aanvaarding projecten

Dakgrind verwijderen en direct afvoeren

We maken gebruik van lange zuigslangen en een speciale zuigmond, waarmee we zeer nauwkeurig en probleemloos het dakgrind wegzuigen. Het dakgrind wordt opgeslagen in de zuigwagen, zodat het direct afgevoerd kan worden. Is het dak groter? Dan lossen we het grind in ter plekke in containers. Zo hoeft de zuigwagen de locatie niet te verlaten en kunnen kunnen we eenvoudig grote projecten aan. Daarom kunnen we altijd een scherp tarief hanteren. Het grote voordeel van het wegzuigen van dakgrind is dat het dak zelf niet belast wordt en er geen beschadigingen ontstaan aan de dakbedekking.

Het oude dakgrind wordt na het verwijderen naar een wasstraat gebracht en kan na een wasbeurt weer hergebruikt worden.

Een ander voordeel van dakgrind afzuigen door middel van zuigtechniek is dat het snel en veilig is. Het verwijderen van grind met de hand kan namelijk een tijdrovende en risicovolle klus zijn. Door gebruik te maken van de zuigtechniek kan het werk veel sneller worden uitgevoerd en wordt het risico op ongelukken sterk verminderd.

Als je op zoek bent naar een snelle en efficiënte manier om je dakgrind te reinigen, dan is dakgrind afzuigen door middel van zuigtechniek zeker het overwegen waard. Het is snel, veilig, milieuvriendelijk en zorgt ervoor dat uw dak goed onderhouden blijft.

Duurzaam dakgrind

Duurzaamheid is erg belangrijk voor ons. Daarom planten we niet alleen bomen ter compensatie van de CO2 uitstoot. Nee, wij hergebruiken het oude dakgrind. Wil je weten hoe? Na het afzuigen en afvoeren van het dakgrind brengen we het grind naar een speciale wasstraat. Het grind wordt gewassen en ontdaan van vuil, zoals aanslag, zand, bladeren en teerresten. Na de wasbeurt is het grind weer schoon en fris. Klaar voor de volgende ronde.

Naast het verwijderen van dakgrind ook grind (terug)blazen

Dakgrind wordt gebruikt als ballast voor het dak. Daarnaast beschermd het grind het dak (de dakbedekking bijv. EPDM, Bitumen. etc.) tegen weersinvloeden en zonlicht. En ook zorgt het dakgrind ervoor dat regenwater geleidelijk wordt afgevoerd en zo overbelasting van afvoerenpijpen voorkomt. Is het dak weer als nieuw? Dan is het verstandig om het grind weer aan te laten brengen. Naast het afzuigen en afvoeren van dakgrind, blazen we ook (dak)grind. We brengen dan het grind aan met blaastechniek. Ook dit kan probleemloos op grote hoogte en over een afstand tot ca. 100 meter. Dakgrind blazen doen we tot een grootte van 16/32. Groter formaat grind kunnen we kubelen.

Volgende
Vorige
Dakgrind afvoeren in container
Dakgrind verwijderen en afvoeren
Dakgrind verwijderen met zuigtechniek
Opstelling zuigwagen bij zuigen van dakgrind
Dakgrind zuigen op iedere hoogte
Dakgrind afzuigen in Winterberg
Resultaat dakgrind verwijderen Winterberg

Meer informatie ontvangen?

Wil je dakgrind laten verwijderen en afvoeren? Of meer informatie over de mogelijkheden en kosten? Neem dan contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op

Wij werken o.a. samen met...